Всичко зависи от нас - дали ще търсим красотата във всичко и във всеки или ще се оплакваме и критикуваме всичко и всеки.

Моята история

Преди 9 год. се дипломирах като йога учител в British School of Yoga, Devon, Англия. Там завърших и обучението си като Specialist Beautician. След това, в труден период от живота си открих метода Тета Хийлинг, с който премахнах много скрити негативни блокажи и вярвания, които дори не подозирах, че нося. Методът ме изуми с това, колко лесно, приятно и ефективно работи с подсъзнанието и колко силна трансформация се получи при мен. Преминах около 10 курса при английски и български инструктори, и уъркшопове при създателката му Ваяна Стайбъл. Осъзнах, че щом мога да помогна на себе си, мога да помогна и на други хора чрез знанията и личния си опит.

След като взех това решение, вярвам, че живота ме насочи към най-точните за мен обучения и школи – водене на медитации, изчистване на чакри, преработване на травми и зависимости, Констелации, енергийно лечение и терапия, НЛП, коучинг, Матрица на успеха, преминах през Академия за треньори по личностно развитие и много други

СЕРТИФИКАТИ

British School of Yoga, Devon

Йога учител, Specialist Beautician

THETA HEALING
Академия за треньори и личностно развитие
Всичко зависи от нас - дали ще търсим красотата във всичко и във всеки или ще се оплакваме и критикуваме всичко и всеки.

Убедих се, че всеки проблем се проявява на физическо и ментално ниво, и започнах да изучавам принципите на психосоматиката и да свързвам емоционалните със здравословните проблеми.
Автор съм на маратони, терапевтични курсове и обучения. Имам повече от 6 години опит като терапевт и на базата на знанията, обученията и работата с клиенти, си създадох индивидуален подход и стил на работа.
Имам две прекрасни деца, от които също уча много в живота.

Обожавам спорта и книгите. Скоро ще се дипломирам като психолог.

Заслужаваме да живеем в лекота, красота, изобилие, любов и щастие, това е наше право.

Как и на кого мога да помогна?

Работя с най – резултатните методи за подсъзнателна трансформация, с които лесно, бързо и ефективно се откриват, премахват и заменят скрити подсъзнателни вярвания, страхове, програми, убеждения и модели на поведение, които отдавна са ненужни, но блокират нашето развитие, спират ни да се движим напред в живота и да постигаме целите си с лекота и удоволствие.

В работата си с клиенти използвам Theta Healing, NLP, Психология, Констелации, Енергийна матрица, Дистанционно виждане, регресия, йога, лайф коучинг, ТЕС и Пренареждане на матрицата и др., според индивидуалния проблем.

Follow @vesela7717

Shopping Cart
  • Your cart is empty.
bg_BGBulgarian
Scroll to Top